Trootoys en Talismanneke

trootoys en talismanneke visjes oceane          

 Trootoys is een speciale samenwerking aangegaan met Talismanneke. Onder deze naam schenkt de Brusselse schrijfster Nathalie Slosse aandacht aan 'moeilijke thema's' voor kleine kinderen. Met hulp van mooie prentenboeken maakt ze ernstige ziekte, rouw, natuurbehoud, werkloosheid en zelfs zelfdoding bespreekbaar. Stuk voor stuk prachtige projecten die al veel ouders, leraren en andere beroepskrachten hebben geholpen om kinderen steun te geven.
 

 Exclusief voor Talismanneke ontwierp Trootoys spelmateriaal, behorend bij het boekje: 'De visjes van Océane' (uitgeverij Averbode). Het boekje gaat over de droevige vis Schubbe, die niet meer wil leven en daarom uit het aquarium springt. Hij laat de andere vissen, en ook Océane, in verdriet en verwarring achter. Gelukkig steunt opa Océane.

Het pakket spelmateriaal bestaat uit een zachte fleece tas met zes visjes. De visjes zijn de karakters uit het boek. Allen gemaakt van zacht fleece en voorzien van veiligheidsoogjes. De tas heeft een extra speelfunctie: hij is bekleed met tule en applicaties van waterplanten en een kasteeltje. In de applicaties zijn openingen aangebracht waardoor de visjes gestoken kunnen worden. Zo kan het kind de visjes 'in het water' zien zwemmen en lijkt de tas een echt aquarium.

De tas wordt handgemaakt op bestelling en kost 89.- exclusief verzendkosten. Levertijd is 2-3 weken. 

Het boek zelf is niet bij Trootoys verkrijgbaar. Wel bij de webwinkel van Werkgroep verder en voor Nederland bij o.a. Bol.com

Meer informatie over de mooie projecten van Talismanneke vind je hier:

http://talismanneke.be

 

  • De visjes van Oceane spelmateriaal
    De visjes van Oceane spelmateriaal

    Een exclusief voor Talismanneke ontworpen tas met daarin 6 visjes, behorend bij het boek: 'De visjes van Océane' van Nathalie Slosse. Het materiaal is zacht fleece. De tas heeft een tule buitenkant waardoorheen de visfiguren…

    € 89,00
© 2013 - 2022 Trootoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel