Trootoys kindertekening knuffel

Het ontwerp van je kind als knuffel
Stuur uw mooiste kindertekening op en we maken er volwaardig speelgoed van! Want kinderen zijn geweldige ontwerpers met een heldere vormentaal en een ijzersterke logica. Een bijzonder cadeau voor uw kind, voor uzelf of voor opa en oma.

Ook tekeningen van volwassenen, foto's van geliefden of foto's van huisdieren zijn trouwens welkom!

trootoysminthe1.jpg   tekeningminthe.jpg 

Hoe ga ik te werk?
Ik laat de kindertekening eerst goed op me inwerken: Wat is het belangrijkste figuur? Hoe is het kleurgebruik? Hoe is het handschrift van het kind? Dan zoek ik bijpassende stoffen met de juiste structuur en kleur. Ik teken de figuur een aantal keer na tot ik een gevoel voor een 3d-knuffel krijg. Daarna maak ik een patroon.  Tijdens het maken let ik erop dat de nieuwe knuffel een echt karakter krijgt. De knuffel is meestal ca. 50 cm hoog. 

Prijs
De prijs voor een knuffel naar kindertekening kan varieren vanaf 89 euro tot 150 euro. Het is afhankelijk van materiaal, evt. accessoires en moeilijkheidsgraad. Voor dit bedrag heb je met liefde gemaakt en degelijk handwerk en een professionele vertaling van je kindertekening door een gediplomeerd kunstenaar. Wil je een knuffel voor je bedrijf of organisatie, dan gelden andere  prijzen. Meer informatie op deze pagina.

Ja, ik wil een knuffel laten maken!
Neem dan contact met me op via: info@trootoys.nl
Stuur of mail een tekening en geef daarbij de naam van het kind en indien gewenst een datum die erbij moet door. Daarnaast ontvang ik graag een naam en postadres en eventuele bijzondere wensen. Ik maak een 'custom order' voor je aan in de shop en na ontvangst van betaling kan ik starten met de knuffel. Meestal stuur ik binnen 4 weken de knuffel naar je toe. In drukke tijden zoals rond Sinterklaas en Kerst kan de levertijd anders zijn.

Tip: Wil je het extra persoonlijk maken? Stuur een kledingstuk op en we verwerken de stof in het speelgoed. Zonder extra kosten!

artikelen per pagina
 • Oud knuffeltje namaken: roze knuffie
  Oud knuffeltje namaken: roze knuffie

  Dit zachte roze beestje was jarenlang favoriet van een klein meisje. De knuffel is allang geleden verdwenen...naar aanleiding van de foto's wordt er een zusje van Knuffie gemaakt. Een heel mooie verrassing zal het worden!

  € 89,00
 • Knuffel van tekening: Star-Buckie
  Knuffel van tekening: Star-Buckie

  Dubbel lekker!! Een mooie kleurige tekening van een heerlijke Latte (?) wordt ook nog een heerlijke knuffel! Niet al te groot, 30 cm is voldoende. Een fijn persoonlijk cadeau.

 • Knuffel op maat: een kleine scout
  Knuffel op maat: een kleine scout

  Dit is Bertus, een kleine enthousiaste scout. Zijn ontwerper wil hem ook graag als knuffel hebben. Dan wordt hij een fijne mascotte bij alle scouting activiteiten. Een fijne herfst opdracht!

 • Knuffel geboortekaartje: meisjes giraf
  Knuffel geboortekaartje: meisjes giraf

  Lief! Het tweede kindje is gekomen! Gefeliciteerd!...en dit meisje krijgt , net als haar broertje een paar jaar geleden, haar eigen speciale knuffel van geboortekaartje. Deze mooie vriendelijke giraf is lichtbruin met beige en…

 • Knuffel van tekening: Elfje met beertje
  Knuffel van tekening: Elfje met beertje

  Deze kleurrijke dame is op de tekening al om te knuffelen, maar nu kan het ook nog in het echt! Het elfje krijgt rose vleugeltjes en 'Ariane Grande' oortjes. Het beertje en toverstafje krijgt ze er los bij. Dan kan ze lekker…

 • Oud knuffeltje namaken: lief oud hondje
  Oud knuffeltje namaken: lief oud hondje

  Dit kleine oude beestje is zo vaak geknuffeld, dat hij al wat scheurtjes en reparaties heeft doorstaan. Nu krijgt hij Knuffel assistentie: een broertje of zusje dat heel erg op hem lijkt. Een lief verjaardagscadeautje!

 • Knuffel van tekening: tover vlinder
  Knuffel van tekening: tover vlinder

  Dit is een mooi diertje...een tover vlinder noem ik haar maar. Prachtige regenboogvleugels en heel grappige voelsprieten. Hopelijk wordt ze straks heel veel geknuffeld. De knuffel tover vlinder wordt ca. 50 centimeter. Ze is…

 • Knuffel van tekening: knuffel krabbel
  Knuffel van tekening: knuffel krabbel

  Een meisje van twee krijgt een broertje of zusje. Deze tekening heeft ze gemaakt. Leuk om haar werk in een lekker zachte knuffel om te toveren! Het zou mama kunnen voorstellen met de nieuwe baby, maar het is een beetje abstract…

 • Oud knuffeltje namaken: stokoude walrus
  Oud knuffeltje namaken: stokoude walrus

  Wat een karaktervolle knuffel is dit! Al ruim 30 jaar doet hij trouwe dienst...en dat zie je ook wel. Hij heeft nu versterking gekregen van een nieuw knuffeltje. Zeg maar een broertje dat er erg veel op lijkt, maar dan met nieuwe…

 • Knuffel op maat: slimme kikker
  Knuffel op maat: slimme kikker

  Deze slimme kikker is dol op cijfertjes. Hij rekent erop, dat hij een mooie knuffel wordt van zachte groene fleece. De kikker gaat Lukas heten en hopt straks vrolijk als kraamcadeau naar de jonge moeder.

  NB. Knuffels naar…

 • Knuffel van tekening: mama met baby in buik
  Knuffel van tekening: mama met baby in buik

  Dit is weer zo'n tekening waar je van kan smelten. Een mama met baby in haar buik, getekend door het aanstaande broertje. Een prachtig kraamcadeau!

  De knuffel wordt gemaakt van creme en rood/roze fleece, en natuurlijk komt het…

 • Knuffel op maat: knuffelportret Jared, mini-me pop
  Knuffel op maat: knuffelportret Jared, mini-me pop

  Een portret van een knappe jongeman...hij bleek later een acteur te zijn, dus deze mini-me is gemaakt voor een grote fan. Hij is ruim 70 cm geworden en heeft een tailor-made overhemdje gekregen en een echte jeans. Erg leuk om een…

artikelen per pagina

Gastenboek

 • 01-08-2017 - Lieve Mariken,
  In april heb je voor mijn 35ste verjaardag...  lees meer
 • 12-07-2017 - Dochterlief heel erg blij met haar elfje. Prachtig gemaakt met...  lees meer
 • 07-06-2017 - Wat een ontzettend mooie knuffel heb ik vandaag ontvangen! De...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2017 Trootoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel