Trootoys kindertekening knuffel

Het ontwerp van je kind als knuffel
Stuur uw mooiste kindertekening op en we maken er volwaardig speelgoed van! Want kinderen zijn geweldige ontwerpers met een heldere vormentaal en een ijzersterke logica. Een bijzonder cadeau voor uw kind, voor uzelf of voor opa en oma.

Ook tekeningen van volwassenen, foto's van geliefden of foto's van huisdieren zijn trouwens welkom!

trootoysminthe1.jpg   tekeningminthe.jpg 

Hoe ga ik te werk?
Ik laat de kindertekening eerst goed op me inwerken: Wat is het belangrijkste figuur? Hoe is het kleurgebruik? Hoe is het handschrift van het kind? Dan zoek ik bijpassende stoffen met de juiste structuur en kleur. Ik teken de figuur een aantal keer na tot ik een gevoel voor een 3d-knuffel krijg. Daarna maak ik een patroon.  Tijdens het maken let ik erop dat de nieuwe knuffel een echt karakter krijgt. De knuffel is meestal ca. 50 cm hoog. 

Prijs
De prijs voor een knuffel is vanaf 120 euro.
Toeslagen zijn afhankelijk van materiaal, evt. accessoires en moeilijkheidsgraad. Voor dit bedrag heb je met liefde gemaakt en degelijk handwerk en een professionele vertaling van je (kinder)tekening door een gediplomeerd kunstenaar. Wil je een knuffel voor je bedrijf of organisatie, dan kunnen andere  prijzen gelden. Meer informatie op deze pagina.

Ja, ik wil een knuffel laten maken!
Neem dan contact met me op via: info@trootoys.nl
Stuur of mail een tekening en geef daarbij de naam van het kind en indien gewenst een datum die erbij moet door. Daarnaast ontvang ik graag een naam en postadres en eventuele bijzondere wensen. Ik maak een 'custom order' voor je aan in de shop en na ontvangst van betaling kan ik starten met de knuffel. Meestal stuur ik binnen 4-8 weken de knuffel naar je toe. In drukke tijden zoals rond Sinterklaas en Kerst kan de levertijd anders zijn.

Tip: Wil je het extra persoonlijk maken? Stuur een kledingstuk op en we verwerken de stof in het speelgoed. Zonder extra kosten!

per pagina
 • Knuffel van tekening: pony knuffel voor Carlos
  Knuffel van tekening: pony knuffel voor Carlos

  Baby Carlos zal vast en zeker ooit kennismaken met de lieve zwarte shetlandpony des huizes. Maar eerst krijgt hij als kraamcadeau een zachte babyvriendelijke knuffelvariant. De mooie versiering hoort daar natuurlijk bij!

  uit het…

 • Knuffel geboortekaartje: volvo auto knuffel
  Knuffel geboortekaartje: volvo auto knuffel

  Voor een nieuwe wereldburger is deze coole Volvo stationwagon. Nou ja, in speelgoedvorm...De Volvo knuffel is gemaakt van zachte fleece in turqoise, compleet met opwindsleuteltje. Formaat ca. 50 cm lang. Een heel bijzonder…

 • Oud knuffeltje namaken: pop
  Oud knuffeltje namaken: pop

  Pop is heeeel lief en heeel veel geknuffeld. Ik heb Pop met liefde nagemaakt met bijna dezelfde velours stof en bijna dezelfde kleuren. Hopelijk krijgt de nieuwe pop net zoveel knuffels als haar oude zusje!

  Tip voor ouders die…

 • Knuffel op maat: knuffel portret van meisje
  Knuffel op maat: knuffel portret van meisje

  Een heel mooie gelegenheid: een meisje van 12 deed haar communie. Als speciaal persoonlijk cadeau kreeg ze een knuffel portret (een mini-me) van zichzelf, met haar mooie communie kleding. Compleet met heel veel details, zoals…

 • Knuffel geboortekaartje: vogel knuffel
  Knuffel geboortekaartje: vogel knuffel

  Dit is een mooi idee! Als het geboortekaartje is uitgezocht, krijgt het een eigen leven als knuffel. Het mooie vogeltje wordt uitgevoerd in fleece met mooie frisse kleuren, als basis appelgroen. Het formaat wordt ca. 50 cm.

  Best…

 • Knuffel van tekening: Greta tekent voor Lotta
  Knuffel van tekening: Greta tekent voor Lotta

  De zusjes Lotta van 4 en Greta van 8 hebben voor elkaar een mooie tekening gemaakt.

  Greta's tekening:
  Haar tekening laat een prachtig aangekleed, vriendelijk meisje zien. Ze heeft wat sproetjes in haar gezicht en rode krulharen.…

 • Knuffel van tekening: Lotta tekent voor Greta
  Knuffel van tekening: Lotta tekent voor Greta

  De zusjes Lotta van 4 en Greta van 8 hebben voor elkaar een mooie tekening gemaakt.

  Lotta's tekening:
  De hele tekening straalt kracht en energie uit. Het kleurgebruik is duidelijk en de lijnen zijn dynamisch en stevig.
  Boven op…

 • Knuffel op maat: knuffelportret poes Josje
  Knuffel op maat: knuffelportret poes Josje

  Poes Josje was een heel dierbaar huisgenootje. Helaas is ze overleden. Er is al een mooi portret van haar geschilderd. Ter herinnering aan poes Josje maak ik hier graag een mooie knuffel van, voor de kleine zoon des huizes. Een…

 • Knuffel van tekening: bob en evi karakterpoppen
  Knuffel van tekening: bob en evi karakterpoppen

  ''De knuffels zijn in goede orde ontvangen en ze vonden ze geweldig!
  Reuze bedankt voor de moeite en indien we nog wat mensen weten dan prijzen we je zeker aan!''Bob en Evi lijken wel een soort stripfiguurtjes. Lekker helder…

 • Knuffel op maat: Annika's Pony
  Knuffel op maat: Annika's Pony

  Een op de computer zelf ontworpen pony door Annika. Heel knap! Nu is er een zachte knuffel van gemaakt. Compleet met stropdas en Annika's naam! De pony is ca. 30 cm hoog geworden.

  Wil jij ook een exclusieve knuffel naar…

 • Knuffel van tekening: knuffel vogel Fune Boord
  Knuffel van tekening: knuffel vogel Fune Boord

  Deze vogel heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen. De tekening ontving ik van een volwassen man die hem op 6-jarige leeftijd heeft gemaakt. Fune Boord betekent Funny Bird...alleen kon hij toen nog niet goed spellen.

  Een…

 • Knuffel van tekening: Grumpy princess
  Knuffel van tekening: Grumpy princess

  Grumpy princess is getekend door een amerikaans meisje op de leeftijd van 6 jaar. De tekening hing al een paar jaar aan de muur en was bekend bij de hele familie. Daarom heeft de moeder 3 dezelfde poppen besteld.

  Grumpy princess…

per pagina
© 2013 - 2022 Trootoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel