Trootoys kindertekening knuffel

Het ontwerp van je kind als knuffel
Stuur uw mooiste kindertekening op en we maken er volwaardig speelgoed van! Want kinderen zijn geweldige ontwerpers met een heldere vormentaal en een ijzersterke logica. Een bijzonder cadeau voor uw kind, voor uzelf of voor opa en oma.

Ook tekeningen van volwassenen, foto's van geliefden of foto's van huisdieren zijn trouwens welkom!

trootoysminthe1.jpg   tekeningminthe.jpg 

Hoe ga ik te werk?
Ik laat de kindertekening eerst goed op me inwerken: Wat is het belangrijkste figuur? Hoe is het kleurgebruik? Hoe is het handschrift van het kind? Dan zoek ik bijpassende stoffen met de juiste structuur en kleur. Ik teken de figuur een aantal keer na tot ik een gevoel voor een 3d-knuffel krijg. Daarna maak ik een patroon.  Tijdens het maken let ik erop dat de nieuwe knuffel een echt karakter krijgt. De knuffel is meestal ca. 50 cm hoog. 

Prijs
De prijs voor een knuffel is vanaf 120 euro.
Toeslagen zijn afhankelijk van materiaal, evt. accessoires en moeilijkheidsgraad. Voor dit bedrag heb je met liefde gemaakt en degelijk handwerk en een professionele vertaling van je (kinder)tekening door een gediplomeerd kunstenaar. Wil je een knuffel voor je bedrijf of organisatie, dan kunnen andere  prijzen gelden. Meer informatie op deze pagina.

Ja, ik wil een knuffel laten maken!
Neem dan contact met me op via: info@trootoys.nl
Stuur of mail een tekening en geef daarbij de naam van het kind en indien gewenst een datum die erbij moet door. Daarnaast ontvang ik graag een naam en postadres en eventuele bijzondere wensen. Ik maak een 'custom order' voor je aan in de shop en na ontvangst van betaling kan ik starten met de knuffel. Meestal stuur ik binnen 4-8 weken de knuffel naar je toe. In drukke tijden zoals rond Sinterklaas en Kerst kan de levertijd anders zijn.

Tip: Wil je het extra persoonlijk maken? Stuur een kledingstuk op en we verwerken de stof in het speelgoed. Zonder extra kosten!

per pagina
 • Knuffel van tekening: Elfje met beertje
  Knuffel van tekening: Elfje met beertje

  Deze kleurrijke dame is op de tekening al om te knuffelen, maar nu kan het ook nog in het echt! Het elfje krijgt rose vleugeltjes en 'Ariane Grande' oortjes. Het beertje en toverstafje krijgt ze er los bij. Dan kan ze lekker…

 • Oud knuffeltje namaken: lief oud hondje
  Oud knuffeltje namaken: lief oud hondje

  Dit kleine oude beestje is zo vaak geknuffeld, dat hij al wat scheurtjes en reparaties heeft doorstaan. Nu krijgt hij Knuffel assistentie: een broertje of zusje dat heel erg op hem lijkt. Een lief verjaardagscadeautje!

 • Knuffel van tekening: tover vlinder
  Knuffel van tekening: tover vlinder

  Dit is een mooi diertje...een tover vlinder noem ik haar maar. Prachtige regenboogvleugels en heel grappige voelsprieten. Hopelijk wordt ze straks heel veel geknuffeld. De knuffel tover vlinder wordt ca. 50 centimeter. Ze is…

 • Knuffel van tekening: knuffel krabbel
  Knuffel van tekening: knuffel krabbel

  Een meisje van twee krijgt een broertje of zusje. Deze tekening heeft ze gemaakt. Leuk om haar werk in een lekker zachte knuffel om te toveren! Het zou mama kunnen voorstellen met de nieuwe baby, maar het is een beetje abstract…

 • Oud knuffeltje namaken: stokoude walrus
  Oud knuffeltje namaken: stokoude walrus

  Wat een karaktervolle knuffel is dit! Al ruim 30 jaar doet hij trouwe dienst...en dat zie je ook wel. Hij heeft nu versterking gekregen van een nieuw knuffeltje. Zeg maar een broertje dat er erg veel op lijkt, maar dan met nieuwe…

 • Knuffel op maat: slimme kikker
  Knuffel op maat: slimme kikker

  Deze slimme kikker is dol op cijfertjes. Hij rekent erop, dat hij een mooie knuffel wordt van zachte groene fleece. De kikker gaat Lukas heten en hopt straks vrolijk als kraamcadeau naar de jonge moeder.

  NB. Knuffels naar…

 • Knuffel van tekening: mama met baby in buik
  Knuffel van tekening: mama met baby in buik

  Dit is weer zo'n tekening waar je van kan smelten. Een mama met baby in haar buik, getekend door het aanstaande broertje. Een prachtig kraamcadeau!

  De knuffel wordt gemaakt van creme en rood/roze fleece, en natuurlijk komt het…

 • Knuffel op maat: knuffelportret Jared, mini-me pop
  Knuffel op maat: knuffelportret Jared, mini-me pop

  Een portret van een knappe jongeman...hij bleek later een acteur te zijn, dus deze mini-me is gemaakt voor een grote fan. Hij is ruim 70 cm geworden en heeft een tailor-made overhemdje gekregen en een echte jeans. Erg leuk om een…

 • Knuffel van tekening: prachtige prinses
  Knuffel van tekening: prachtige prinses

  Een 6-jarige kunstenares maakte deze heel lieve prinses. Ze is omgetoverd tot een hopelijk even charmante knuffel dame!

 • Knuffel van tekening: spin monster
  Knuffel van tekening: spin monster

  Van zo'n tekening word ik helemaal blij: Jasper van 9 maakte een heerlijk gek spinnen monster met ontelbare gekleurde ogen. Met een extra bontjasje is hij heerlijk zacht geworden.

 • Knuffel van tekening: speeltas Niko en Oma
  Knuffel van tekening: speeltas Niko en Oma

  Niko heeft deze mooie tekening gemaakt, vol met symbolen en details. Ook zijn er twee mensfiguurtjes: Niko en zijn Oma. Van deze tekening maak ik een mooie speeltas met verschillende elementen: hartjes, ster, popjes, en…

 • Knuffel van tekening: bloemen meisje
  Knuffel van tekening: bloemen meisje

  Deze is zo schattig...een tekening van een mooi bloemenmeisje met het verzoek aan Sint/de kerstman om een knuffel van haar te maken...dat gaan we doen!

  Nou...ze is af, met heel veel kleine lieve details. Geniet maar van elkaar!

per pagina
© 2013 - 2022 Trootoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel