Oud knuffeltje namaken: beertje

Vorige Artikel 9 van 97 Volgende

Dit beertje gaat al heel lang mee. En nu is zijn bazinnetje groot en zelf moeder geworden. Gefeliciteerd! Voor het kindje zal ik het beertje namaken, in een andere kleur. En dan maar meteen twee, zodat er altijd een reservebeertje beschikbaar is.

Naschrift: echt hoor, wanneer je het beertje voor het eerst ziet, denk je dat het 'een makkie' wordt. Nee dus...Ik heb hem er naast, ik meet alles op en krijg superveel informatie. En toch: de eerste proef lijkt er niet eens op, de tweede heeft nog steeds een te lang lijf, de derde heeft een goed lijf maar de armpjes blijken toch anders te zitten. Ok...dan het hoofd. De oortjes smaller, het hoofdje ronder, het hoofdje kleiner, het neusje kleiner. Na 3 lijven en 7 hoofden durf ik met de juiste stof te beginnen. Na nog eens 3 testborduur oogjes...enzovoort. Wist je trouwens, dat zo'n klein knuffeltje uit 21 lapjes stof bestaat? Ik nu wel!

Maar nu is het klaar: de tweeling beertjes voor de volgende generatie is uitgevlogen. Een mooi kerstcadeau. Omdat ik de stof van de opdrachtgever kreeg, heb ik er trouwens een lief tutteldoekje bijgedaan.

© 2013 - 2022 Trootoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel