Knuffel in opdracht: poes pippi

Vorige Artikel 11 van 97 Volgende

Wat een ontzettend mooie poes, met al die ronde zwarte vlekjes. Ik ga ze zo zorgvuldig mogelijk verwerken in een royale knuffel. Als basis gebruik ik Poes Pim (met toestemming) want die hadden de bazinnetjes in het Singer museum ontmoet. Ik heb er zin in!

Naschrift: het was erg leuk om dit model poes nog eens te maken. Ik heb er weer lekker zachte stof voor gekocht. Normaal verwerk ik vlekken het liefst in het patroon, maar poes Pippi heeft zoveel vlekken, dat ik ze apart heb opgenaaid. Dat kan ook prima met deze wollige stof. Dit zijn leuke puzzeltjes, elk vlekje werd genummerd voor de juiste plaats.

Het puntje van de staart, haar voetjes en haar bodem zijn een beetje verzwaard voor balans en een lekker zwierig effect. De ogen zijn van vilt. Om de kleur te benaderen heb ik een amberkleurig vilt gestikt met goud/groenkleurig garen. Voor het glimmertje zijn veiligheidsogen toegevoegd. Neus en tenen zijn licht geborduurd.

Poes Pippi is behoorlijk groot, van top tot teen maar liefst 85 cm. Dus ze is supergoed knuffelbaar. Maar goed ook, want ze krijgt twee lieve bazinnetjes die erg van knuffelen houden.
Ik zal haar best missen want ik vind haar lief geworden.

© 2013 - 2022 Trootoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel