Knuffel in opdracht: zachte robot

Vorige Artikel 13 van 97 Volgende

Dit is een boeiend robotmannetje. Met mooie oker- en groentinten en veel details. Met veel plezier zal ik hem maken zodat hij binnenkort ook geknuffeld kan worden.

Naschrift: Wat was ik blij om een prachtige nicky stof te vinden met precies die kleuren zeegroen en oker. Dat is een goede start. Daarna volgt heeeeeeeeel veel meet- en rekenwerk. Behalve een 3D knuffelversie, moet alles ook op de juiste schaal vergroot worden van A4 naar ruim 45 cm knuffelplezier. Bovendien moeten ronde delen van 'doorsnede op de tekening' naar 3D vertaald worden. Lang leve Pi...

Het rare van knuffelmaken is, dat je eerst alle details klaar moet hebben, voordat je kunt monteren. Dus streepjes voor de ledematen, handjes, oogjes (en dan eerst de stipjes en het kruisje), oortjes, strikje, applicatie, het sleuteltje...geduldwerk dus. De allerkleinste deeltjes heb ik met vilt gedaan, dat houdt beter zijn vorm.

Eerlijk gezegd vroeg ik me een beetje af of een robot-met-baard een leuke knuffel zou opleveren. Maar nu is hij toch een lieverd geworden. Gelukkig!

 

© 2013 - 2022 Trootoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel