Oud knuffeltje namaken: Waffie

Vorige Artikel 31 van 97 Volgende

Waffie is een heel lief knuffeltje. Zo lief, dat hij nu met pensioen mag. Het is een bijzondere vorm voor een knuffel. Dat komt omdat hij vroeger eigenlijk een muziekdoosje had in zijn lijfje. Maar die is er al snel uitgehaald. Waffie krijgt een broertje die helemaal fit is en klaar voor een lang en knuffelig leven. 

Oude knuffeltjes namaken is natuurlijk wel een bijzondere onderneming. Het nieuwe knuffeltje zal altijd verschillen van stof, formaat en een beetje de uitstraling. Daarom zeg ik nooit dat het een replica is, maar eerder familie van het oude knuffeltje. 

Voor Waffie 2 heb ik gezocht naar zachte stoffen van de juiste kleur. Het is een supersoft Micro Fleece geworden en een zachte badstof met lange lussen. Het neusje is van nicky velours. De oogjes hebben de juiste kleur en diameter. Het labeltje en het lintje zijn op speciaal verzoek op de juiste plek ingenaaid. Ik heb heel goede briefing ontvangen over de afmetingen en daarmee kon Waffie 2 bijna precies dezelfde maat krijgen. De kleurvlakjes op het lijfje zijn met de hand ingenaaid. Het hoofdje had 3 proefjes nodig voor de vorm juist was. Maaktijd ca. 15 uur.

© 2013 - 2021 Trootoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel